Schoodic! (en andere dingen)

Schoodic, mijn project voor januari is af.

ik vond het vest zo leuk om te breien en het is zo goed gelukt dat ik al plannen heb om het nog een keer te doen met ander (misschien wat dunner) garen.

Met nog 8 dagen te gaan in deze maand kan ik wel vast verklappen dat ik enorm achterloop met mijn februariproject. De mouwen zijn af en ik zit op tweederde van het rugpand.

Het ziet er onmogelijk smal uit. Ik maak me een klein beetje zorgen of ik er echt in ga passen maar mijn stekenproef klopt dus ik zal er maar op moeten vertrouwen dat het goedkomt. Zo niet dan heeft mijn nichtje er een trui bij :)

Er zijn twee redenen dat het niet zo hard gaat als ik had gehoopt: ten eerste vind ik het patroon nog steeds een beetje saai en ten tweede zit ik in een enorme leeskick. Mijn boeken lonken harder dan mijn ietwat saaie breiwerk. En dan heb ik ook nog een wat spannender breiwerkje op de pennen staan. Tadpoles


Leave a Reply