Ga weg, poezebeest :(

Aangezien februari een paar daagjes korter is leek het me een goed idee om als februariproject iets makkelijks en snels te kiezen. Ik ken mezelf, als ik iets met kabeltjes of ajourtjes had gekozen zou ik me de hele tijd opgejaagd voelen om het maar deze maand af te krijgen. Extra uitdaging: het moest met garen uit de voorraad en niet iets nieuws. Het is veel simpeler om garen bij een patroon te kiezen dan andersom. Maar tis gelukt. Het is een patroon van Drops Design dus het heeft geen hippe naam :) Februariproject

Het garen is van Phildar en in het echt is de kleur veel donkerder. Ik ben niet zo goed in foto’s maken :) Als ik heel eerlijk ben is het wel een beetje saai al dat getricotsteek. Het januariproject had nog een leuk kabeltje tussen de saaie stukken door. Over januariproject gesproken… Dat is keurig de 31ste afgekomen. Af in mijn wereld betekent dat het klaar voor afwerking is. Afwerken is stom dus dat kan een poosje duren bij mij.

Tja en als je dan zo een fotootje probeert te maken en je hebt poezebeesten dan weet elke poezenbaas wel hoe dat afloopt…

*zucht* 😛


Leave a Reply