Precies volgens plan

De zaken gaan precies volgens plan. Ik had nog twee lopend projecten die ik dit jaar nog wilde afmaken zodat ik in januari kan gaan beginnen aan het 12 projectenplan. Het breien van Cobblestone is klaar!

Ik heb alleen nog 6 miljoen draadjes weg te werken. Ik ben dol op breien maar ik heb vreselijk de schurft aan afwerken. Meestal maak ik een deal met mezelf dat ik pas aan breien mag beginnen als ik eerst 15-30 minuten bezig ben geweest met afwerken van mijn vorige project. Op die manier blijft het niet maanden/jaren liggen. In theorie… 😛

Er is nu dus nog maar één project over dat dit jaar afmoet. De meeste patronen hebben een mooie naam gekregen maar deze heet Gebreid DROPS vest van ”Fabel”. Niet heel catchy maar ik kan zelf ook niks beters verzinnen dan “Het blauwe vest”. Tis in ieder geval duidelijk :)

Voor en achterpanden zijn klaar dus ik hoef alleen nog maar de mouwen en daar heb ik nog 12 dagen voor. Makkie!


Leave a Reply