Ik ben er nog :)

Wow, het is eeuwen geleden dat ik wat van me heb laten horen. Maar ik leef nog hoor! En ik heb een hoop dingen te laten zien. Om te beginnen mijn visserstrui. Die is helemaal af.

Manlief vond hem zo mooi geworden dat hij hem doodleuk heeft ingepikt! Nou vooruit dan maar… Omdat het hem zo goed past :)

Ik ben ongeveer 6 weken fulltime met deze trui bezig geweest dus daarna had ik zin in wat kleinere projectjes. Klein + snel klaar = een peutervestje. Voor een kleine meid en het is niet origineel maar toch koos ik voor roze. Het patroon is Baby Tea Leaves.

Voor mezelf ben ik ook aan het breien. Een licht en vrolijk truitje voor de lente. Het patroon komt uit een tijdschrift, Filati Home.

Het breit hartstikke snel en ik hoef nog maar één mouw en dan is deze ook alweer af. Mooi want ik heb het garen voor mijn volgende truitje ook alweer in huis. Dat gaat Westbourne worden. Ik koos voor antracietgrijs met geel voor de streepjes. Ik brei eigenlijk nooit met geel maar als accentje bij het grijs vind ik het best mooi.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is ben ik ook nog druk aan het haken. Vorige keer vertelde ik over mijn Granny Squares en daar heb ik zoveel lol in dat ik nog meer wilde haken. In mijn breivoorraad vond ik lekker lawaaiig garen met heel veel kleurtjes. Perfect voor een simpel haakwerkje waar ik aan kon werken terwijl mijn neefje hier logeerde en heel veel aandacht opeiste :)

Een megagrote Granny Square die ik eerder vanavond af heb gemaakt. Morgen gaat het in een sopje en span ik het op. Tis een deken geworden van nog best een aardig formaat. Nu wil ik nog meer Granny Squaredekens en dus verwacht ik morgen een pakje met nog meer haakgaren. En garen voor een omslagdoek/sjaaldingetje.

Ik kan geloof ik niet meer ophouden met dingen maken. Hoe meer ik maak, hoe meer ik nog wil maken.


Leave a Reply