Casper is weer thuis

Na het overlijden van de hond wilden we graag een mooi aandenken aan hem hebben. Mijn man herinnerde zich dat hij bij de glasblazer had gezien dat ze asbollen maken. Precies wat het woord zegt: een glazen bol met een beetje as erin. Vorige week was de bol klaar. We hebben voor groen gekozen omdat het zo’n lieve en rustige hond was en ik vind groen een lieve en rustige kleur. De witte spikkeltjes is dus de as.

Het is nu bijna 4 maanden geleden maar er gaat geen dag voorbij zonder dat zijn naam valt. Ik zeg nog steeds: “even de honden uitlaten”. Ik mis hem.

Maar goed… Verder met het breien.

Ik had me voorgenomen dit jaar niks nieuws meer op te zetten. Ik wil het nieuwe jaar in zonder achterstand. Nou, dat voornemen duurde ongeveer een week. Maandag was het weer eens koud en druilerig. Wat vrolijkt dan beter op dan een nieuws breiwerkje. Song of the Sea lonkte al een paar weken dus, hup, patroontje gekocht en breien maar :)

De komende dagen krijg ik een vriendin te logeren en ik had me voorgenomen om maandag en dinsdag in huis puin te ruimen. Yup, dat voornemen ging al net zo goed als dat voornemen om niks nieuws te beginnen. Misschien moet ik me in het nieuwe jaar voornemen me aan mijn voornemens te houden! Nu heb ik het woord “voornemen” zo vaak gebruikt dat het er onlogisch en raar uitziet 😀

Mijn huis is een puinzooi maar mijn breiwerkje schiet lekker op.


Leave a Reply