De tijd vliegt

Ligt het aan mij of gaat dit jaar echt idioot snel voorbij? Voor mijn gevoel was oud en nieuw maar een paar weken terug maar ondertussen liggen er al kerstkaarten in de winkel.

Elk jaar bepaal ik een paar doelen voor mezelf om te proberen te halen. Bijvoorbeeld: minstens honderd boeken lezen. Vorig jaar haalde ik het niet. Dit jaar lig ik aardig op schema. Ik moet er nog 17 lezen dit jaar en dat begint nu toch een beetje krap te worden. Het was dus waarschijnlijk geen goed idee om te beginnen in een boek van bijna 1100 bladzijdes in een pietepeuterig klein font…

Een herlezertje ook nog terwijl ik nog zoveel nieuwe boeken heb liggen.

Ik zou mijn honderd boeken elk jaar makkelijk weg kunnen lezen als er niet zo ontzettend veel andere dingen waren die leuk zijn. Liefhebberijtjes die ook allemaal aandacht willen en tijd kosten. Op dit moment trekt Skyrim me weer enorm.

En helaas kan ik niet Skyrimmen en breien tegelijk dus dat krijgt weer even ietsjes minder aandacht. Arme verwaarloosde breiwerkjes :( Toch is hier vast een voorproefje van de cowl waarvan ik binnenkort het patroon zal posten.

Het patroon is zonder ingebreide zwarte hondenharen overigens 😛


8 Responses to “De tijd vliegt”

 • Esther Says:

  dat je het ene voor het andere even laat liggen is niet erg mijn moto is doe wat je graag doet de tijd dat het misschien niet meer kan kan sneller komen dan je denkt.zo heb ik pas vernomendat ik op mijn 47 jaarkaterak aan mijn ogen heb al goed dat ik steeds mijn doelen heb uitgevoerd nu heb ik geen spijt dus geniet er van en veel plezier
  esther

 • Esther Says:

  Met al mijn proberen en te hebben gepresteerd is nu mijn kleinzoon begonnen aan een muts met knitting loom hij is nog maar 10 jaar in de vakantie leer ik hem meer dingen een weekend is daar te kort voor.Samen is het veel leuker natuurlijk.
  Esther

 • Willy Says:

  Een hele goedemorgen!

  Wil even laten weten dat ik zit te genieten van je blog. Wat heb je een productie! Zelf brei ik ook veel, vooral ’s avonds, ik heb bij toeval ontdekt dat ik dan de volgende morgen soepelere vingers heb (artrose). Ik heb géén blog wel een fotoalbum. Ga zo door met je blog. Heerlijk om te lezen en je creaties te zien! Groetjes, Willy

  • Bianca Says:

   Dank je, Willy! Ik zou best je fotoalbum willen zien. Kijk altijd graag wat anderen maken. Hoeft niet hoor, als je het liever voor je wilt houden.

   • Willy Says:

    Als het goed is dan zie je al mijn link naar mijn ipernityalbum.

    Hier komt ie nog een keer:

    http://www.ipernity.com/doc/98058

    Benieuwd wat je er van vind!

    groetjes,
    Willy

    • Bianca Says:

     Wow, wat een hoop foto’s. Net lekker alles even bekeken bij de eerste bak koffie van vandaag. Wat heb je veel sokken gemaakt, joh. En die puzzel van 70 jaar oud is prachtig.
     Eigenlijk zou je een blog moeten beginnen. Je schrijft bij elke foto een leuk stukje. Een blog met breiwerkjes, quiltjes, een hartstikke leuke hond en baksels? Volgens mij gaan mensen dat heel leuk vinden :)

     Bedankt dat ik even mocht loeren.

 • Willy Says:

  Dank je voor je complimenten! Wordt ik een beetje verlegen van. Ik ben graag bezig en zit eigenlijk nooit met mijn handen over elkaar. Wie weet heb ik ooit nog eens het lef om een blog te beginnen, ik hou je op de hoogte. Ondertussen kunnen we elkaars vaardigheden bewonderen.

  Hartelijke groeten van mij!

Leave a Reply