Hemlock Ring en Terracotta

Het afkanten van Hemlock Ring was stukken minder werk dan ik dacht. Tis niet pas volgend jaar kerst af. Tis nu al af! Helaas is het geen dekensize maar als kleedje doet hij het ook erg leuk.

Heb eindelijk een fotootje gemaakt van Terracotta. Die is al maanden af. Ik ben niet helemaal tevreden met hoe hij nu is. Volgende keer maak ik een andere col erop want deze vind ik niet mooi. Maar verder vind ik het een heerlijke grote en warme wintertrui.

Op het moment heb ik nog 3 dingen op de pennen staan: een paar sokken, een kabeltrui en een rondgebreide sjaal (cowl). Van dat laatste heb ik gaandeweg foto’s van mijn vorderingen gemaakt en de bedoeling is dat ik daar het patroon van plaats met een uitgebreide (foto)uitleg erbij zodat beginners er ook mee uit de voeten kunnen.

 


3 Responses to “Hemlock Ring en Terracotta”

 • Esther Says:

  fijn dat je de foto’s spaart om een uitleg bij te plaatsen.
  ik ben in mijn nopjes, nu ik kousen kan breien, ik weer een nieuwe uitdaging voor ogen heb.
  een gelukkige breidster Esther

 • Nadine Baert Says:

  Hallo,
  Wat een leuke site. Kousen breien lukt mij al aardig. Graag had zou ik dat blauw peutertruitje eens proberen. Heb je een beschrijving in het Nederlands?
  Nog veel succes met je site.

  • Bianca Says:

   Hoi, helaas heb ik het patroon niet in het nederlands. Ik vond het engelse patroon erg onduidelijk en er zaten ook fouten in dus hou dat in gedachten mocht je het toch in het engels willen proberen.

Leave a Reply