Nazomeren

Als mijn breidip voorbij is dan is het ook echt voorbij. Er is niks dippigs meer aan. Ik barst van de plannen en ideeën. Zoveel breiwerkjes, zo weinig tijd (en handen 😛 ).

Eerst maar even iets showen dat af is. So Simple. Gebruikte garen: Schoppel Wolle – Vintage Jeans Balls

De naam van het patroon liegt niet, een simpel patroontje dat lekker snel gaat en dus ideaal voor tvbreien.

Het volgende paar sokken schiet ook alweer lekker op. Ook weer met garen van Schoppel en weer een paar Tracks.

Ergens in maart was ik begonnen met Terracotta en die is al een hele tijd af. Yup, afwerking en al! Hij moet alleen nog even gewassen en op de foto gezet maar hij ligt te wachten tot mijn blauwe vest klaar is zodat ze samen gewassen kunnen worden. Nu is mijn blauwe vest qua breien klaar, tis alleen dat eeuwige saaie en stomvervelende afwerken dat me weer dwarszit. Dus die foto’s komen echt maar dat kan nog even duren.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is ben ik ook begonnen aan mijn eerste wintertrui voor de komende winter.

Hoewel de afmetingen kloppen en ik de trui een maat te groot brei vraag ik me toch af of ik er wel in ga passen. Nouja, zoniet dan heeft mijn nichtje er een kabeltrui bij.

Maar de winter is er voorlopig nog niet dus het kleintje en ik genieten nog van de mooie dagen zolang we kunnen. We zijn zowat elke dag op het strand te vinden.


Leave a Reply