Breidip…

En toen was het opeens twee maanden sinds mijn laatste berichtje. Dat komt omdat ik de laatste weken een beetje in een breidip zat. Soms heb je dat. Dan is niks van wat je opzet leuk genoeg, de wolletjes in je voorraad niet spannend genoeg, het is te warm/koud om te breien, er liggen teveel leuke boeken om te lezen, er lonken teveel games om gespeeld te worden, enz, enz…

Dus ben ik twee maanden bezig geweest met tientallen nieuwe recepten proberen, genieten van mijn tuin:

me zorgen gemaakt om mijn oude mannetje die wat aan het sukkelen is met gezondheid:

me rotgelachen om de kleine stuiterbal:

En uiteindelijk begon het toch weer te kriebelen… Heb in een week tijd wel 6 verschillende projecten opgezet maar het ging steeds mis :( Dus alles weer uitgetrokken en op zoek gegaan naar een heel simpel sokkenpatroon. Er een gevonden die zelfs het woord “simple” in zijn naam heeft. So Simple. Dankzij deze sokken lijk ik mijn breidip voorlopig weer te boven te zijn! Gelukkig maar want over twee maanden is het alweer herfst en dan moet een mens toch een flinke voorraad nieuwe sokken, truien, sjaals en mutsen hebben?

 

 


Leave a Reply