Hondjes <3

Mijn bijna 10 jaar oude schoonheid :)

En het kleine frutseltje die nooit stil wil zitten voor de foto

Hehe. eindelijk!

Op breigebied gebeurt er niet heel veel. Ik had de afgelopen weel behoefte aan iets simpels, iets waar ik gedachteloos aan kon werken. Een Baktus dus…

Ik denk dat ik hem vanochtend afkrijg.

 


2 Responses to “Hondjes <3”

 • Jelly Zwaan Says:

  Hallo Bianca,
  Ik had net je site gelezen over het eenvoudig breien van sokken. Ik kan het zelf al wel, maar een vriendin van me wil het graag leren dus ik ben even aan het snuffelen hoe ik het haar het gemakkelijkst kan overbrengen.
  Nu gaat het even niet over het sokken breien maar ik vond het heel gaaf dat je heel open en natuurlijk vertelt over je arm.
  En gelijk schoot mij een “oplossing “te binnen voor het probleempje dat je alleen kunt breien als je een trui met lange mouwen aanhebt:
  waarom brei je niet even een soort mofje van katoen (lekker koel) wat je aantrekt als je wilt breien?
  Dan heb je alleen wat aan de onderkant van je arm zitten, is in ieder geval koeler dan een helemaal bedekte arm.
  Ik hoor graag van je wat je er van vindt.
  Verder wil ik je bedanken voor je heldere uitleg van het sokken breien, ik ga het zeker gebruiken.
  Vriendelijke groeten, Jelly Zwaan

  • Bianca Says:

   Hoi Jelly,

   Sorry voor de vertraagde reactie :) Leuk dat je vriendin ook wil leren sokkenbreien. Ik lijk af en toe wel het breipromotieteam want ik probeer ook steeds mensen over te halen eraan te beginnen. Ik hoop dat het haar gaat lukken!

   Dat is inderdaad een goed idee! Ik ga straks even een restje garen uit mijn mandje vissen en iets opzetten. Mijn man had ooit het idee om van een oude sok de voet af te knippen en de rest te gebruiken als nepmouw maar als breister is dit veel leuker natuurlijk. Bedankt. Als het af is zet ik het wel op het blog.

   Groetjes,

   Bianca

Leave a Reply