Artisjokken en zeemeerminnen

Herinneren jullie je mijn februariproject nog? Nou, die is niet meer…

Ik heb van de week een poging gedaan hem af te maken maar hij stond me opeens zo tegen. Ik had helemaal geen zin om uit te zoeken waar ik was gebleven en ik vond dat het garen liever iets anders wilde zijn dan een saaie trui met veel te veel tricotstreek en gerstekorrels. Uithalen dus! Soms heb je zo’n project waar je eigenlijk vanaf het begin geen goed gevoel over hebt. Dit was er dus zoeentje.

Hoewel het ondertussen toch echt lente is (al is het hier een wat stormachtige lente) heb ik een heuse muts gebreid. Mijn allereerste muts! Het patroon is Stratford.

Gelieve zoals altijd de toegevoegde kattenharen te negeren 😛

Ik vind het motiefje zo leuk dat ik het schaamteloos heb gejat voor een paar sokken. Het doet me een beetje denken aan visseschubben en daardoor moest ik denken aan zeemeerminstaarten dus een blauwig wolletje leek me wel toepasselijk (vanwege de zee enzo :) Het klonk logisch in mijn hoofd)

Als het af is zal ik wel een patroon schrijven en plaatsen maar dat kan een week of wat duren want eerst wil ik mijn Artichoke Socks afmaken.


Leave a Reply