Breidag!

Maart was een bijzonder drukke maand voor me. Een maand met heel veel bezoek en logeetjes, een hond die niet of nauwelijks wilde eten, een voorpublicatie die ik moest lezen voor Ezzulia, een nieuwe uitbreiding voor Skyrim en het eindigde allemaal met een bezoekje aan de breidag.

We zijn er met zijn vieren heengeweest. Schoonzus, nichtje, vriendin en ik. Mijn nichtje (bijna 12) heeft bovenstaande foto gemaakt.

Vervolgens heeft ze zich bij de stand van Stof Tot Verven laten uitleggen hoe je wol verft. Gelukkig had ze de iPad bij zich zodat ze het hele verhaal kon opschrijven omdat we van plan zijn om van de zomer in de tuin samen een paar strengen sokkenwol te verven.

Wij volwassenen hebben ons vermaakt met mooie wolletjes bepotelen en geld uitgeven natuurlijk. Zelf heb ik niet heel veel gekocht. Een paar bolletjes sokkenwol want daar kun je nooit genoeg van hebben.

Op de treinreis terug hebben we halverwege afscheid genomen van schoonzus en vriendin en ging nichtje met mij mee naar huis voor een logeerpartijtje. Yay! Het weekend bestond uit heel veel films kijken (samen), minecraften (zij) en ziek worden (ik).

Het was de bedoeling dat ik mijn februari en maartprojecten nu zou kunnen showen maar met alle drukte heb ik niet zoveel kunnen breien als ik had gehoopt. Ik loop hopeloos achter.

Het plan voor april is om op mijn gemakje alle lopende projecten af te maken, misschien zelfs nog wel het blauwe vest dat ik vorig jaar al af wilde hebben. Daarna heb ik als aprilproject in gedachten om ipv een trui of vest lekker al mijn nieuwe sokkenwolletjes van de breidag op te breien. Yup, daar heb ik zin in. Maar eerst ga ik beter worden van het hartstikke verkouden zijn en mijn tijd verdoen op Youtube.


Leave a Reply