Sep 30 2013

“Eventjes” afkanten

“Oh, ik hoef alleen nog af te kanten. Bijna klaar dus!”

Valt dat even tegen. Ik moet elke steek drie keer breien, elke 4 steken moet ik 5 steken bij opzetten die ik ook elk 2 keer moet breien. Ik denk dat ik volgend jaar kerst klaar ben :)

Het wurmpje geniet van de appeloogst uit eigen tuin

Herfst :)

Dit is ’s avonds mijn uitzicht uit het woonkamerraam.


Sep 13 2013

Herfst

En toen was het zomaar, pats boem, herfst… Eén van de mooiste seizoenen. Zelfs met alle regen van afgelopen week. Regen is wel vrij waardeloos als je er 4 keer per dag uitmoet met de hond maar met een lekkere warme deken en diezelfde (wel afgedroogde) hond op schoot, kaarsjes aan, boek/breiwerkje erbij en een leuke film is het toch wel extra gezellig, toch?

Ik kijk elke dag wel even op Ravelry of er nog iets leuks is dat ik aan mijn favorieten kan toevoegen. Heel soms zie je daar iets voorbijkomen waar je op slag verliefd op wordt. Dat zo mooi is dat je het gewoon moet maken. Dat had ik met de Hemlock Ring Blanket. Wow! Maar ik was te ongeduldig om er geschikt garen voor te bestellen. Ik wilde het nununu op de pennen hebben dus de mijne gaat meer een kleedje voor op de eettafel worden dan een deken. Maar dat geeft niet want het is zo leuk breien dat ik hem vast nog een keer in dekensize ga maken.

Nu het buiten koud en nat is ipv zomers warm voel ik me ook wat minder belachelijk als ik mijn dikke wintertrui zit te breien :)