Mei 1 2013

Dag poezebeest

Helaas hebben we dit weekend afscheid moeten nemen van onze Rooie.

Vorige week kregen we te horen dat hij kanker had. We mochten hem nog een tijdje mee naar huis nemen want de dierenarts vond hem nog te goed om in te laten slapen. Zondag heeft hij ’s middags lekker in het zonnetje in de tuin liggen slapen. Hij kwam daarna om een stukje worst bedelen. Daarna kroop hij in zijn mandje en is niet meer wakker geworden.

 

Het huis is maar leeg en stil.


Mrt 11 2013

Maart tot nu toe

Moeder Natuur mag van mij nu wel ophouden met zo’n trut zijn. Tis maart! Waarom loop ik nog met sjaal en muts op te koukleumen terwijl ik in het vroege voorjaarszonnetje in de tuin hoor te zitten met een boek of breiwerkje?

Vorige week had ik mijn 7 jarige neefje te logeren en hij wilde best eventjes een minuutje stoppen met Minecraften om te poseren met mijn nieuwe aanwinst. Garen voor het Maartproject.

Het Maartproject is: Terracotta.

Ik twijfel wel een beetje over het kabeltje langs het halsboord. Ik kan niet beslissen of ik het nou leuk vind of niet. Dus dat ga ik misschien nog veranderen. De mouwen brei ik plat ipv rond want dat vind ik makkelijker vasthouden als ik de mouwen en het lijf aan elkaar moet breien.

Ik had graag willen melden dat het Februariproject af is maar dan zou ik liegen. ik heb wel een hele goeie smoes waarom het nog lang niet af is. Het is ingepikt door een hele grote. enigzins booskijkende kat 😛

 


Feb 4 2013

Ga weg, poezebeest :(

Aangezien februari een paar daagjes korter is leek het me een goed idee om als februariproject iets makkelijks en snels te kiezen. Ik ken mezelf, als ik iets met kabeltjes of ajourtjes had gekozen zou ik me de hele tijd opgejaagd voelen om het maar deze maand af te krijgen. Extra uitdaging: het moest met garen uit de voorraad en niet iets nieuws. Het is veel simpeler om garen bij een patroon te kiezen dan andersom. Maar tis gelukt. Het is een patroon van Drops Design dus het heeft geen hippe naam :) Februariproject

Het garen is van Phildar en in het echt is de kleur veel donkerder. Ik ben niet zo goed in foto’s maken :) Als ik heel eerlijk ben is het wel een beetje saai al dat getricotsteek. Het januariproject had nog een leuk kabeltje tussen de saaie stukken door. Over januariproject gesproken… Dat is keurig de 31ste afgekomen. Af in mijn wereld betekent dat het klaar voor afwerking is. Afwerken is stom dus dat kan een poosje duren bij mij.

Tja en als je dan zo een fotootje probeert te maken en je hebt poezebeesten dan weet elke poezenbaas wel hoe dat afloopt…

*zucht* 😛